Offerte aanvragenDoelgroepen

De outdoormove toestellen munten uit door hun gebruiksgemak, toegankelijkheid, duurzaamheid en functioneel design. Wij staan garant voor kwaliteitsvolle fitnesstoestellen speciaal ontworpen voor intensief buitengebruik. Door de stevige constructies zijn de toestellen ideaal om op openbare plaatsen gebruikt te worden.

Zowel jongeren, volwassenen als senioren kunnen via deze toestellen het gehele spierstelsel activeren. Jong en oud verbeteren op deze manier volgens  hun eigen tempo en niveau hun gezondheidspeil.
Iedereen heeft nood aan beweging.
Zowel klein als groot heeft behoefte aan meer beweging. OutdoorMove ziet hier een belangrijke rol weggelegd voor openbare ruimtes. Buiten bewegen, buiten oefenen... Een uitdagend spel in de buitenlucht biedt een gezonde aanvulling op ons modern leven. Speelpleinen, parken en  openbare ruimtes zijn hiervoor het ideale terrein.

De aantrekkelijke en duurzame materialen, de leuke kleuren en de originele designs wekken de nieuwsgierigheid van jong en oud.  Op deze manier stimuleert Outdoorgym de mensen tot bewegen, het verbeteren van de motoriek en het trainen van de behendigheid.

Sociaal sporten en FUN beleven het kan!
Het gebruik van de outdoorMove tuin brengt ook voordeel op sociaal gebied. Verschillende toestellen zijn bruikbaar met twee tot drie personen. Een praatje doen tijdens de oefening is prettig, ontspannend en leidt de aandacht af . Op deze manier kunnen deelnemers op een minimum van tijd en binnen een beperkte ruimte hun eigen doelen bereiken.