totaal concept

Onze passie is uw gezondheid! U laten bewegen is onze missie en de rode draad in ons verhaal.

Ons totaal concept is verfijnd  maar blinkt tevens uit in zijn eenvoud. Op deze manier blijft de outdoormove tuin voor iedereen toegankelijk. Wij helpen u van bij het begin van het project tot in de eindfase. Ook na de plaatsing staan wij paraat om mee te helpen aan het succes van dit buitenproject.

Wist u dat vele welvaartsziektes veroorzaakt worden door een gebrek aan beweging en onaangepaste voeding.

Wij willen u motiveren  en doeltreffend begeleiden in het bewegen op de meest geschikte en efficiënte manier. Het Fun element speelt hier een belangrijke rol in.  Aandacht voor gezonde voeding is tevens een topprioriteit. Dit gebeurt via persoonlijke of online begeleiding.

Outdoormove levert kwalitatief hoogstaande producten tegen  uiterst concurrentiele prijzen. Wij staan garant voor een prima service en dienst na verkoop.

Buiten fitness toestellen Haacht

De installatie en uitwerking van uw project is onze specialiteit en missie. Een op maat doordachte combinatie van kracht, cardio, lenigheid en evenwicht toestellen zal voor u opgesteld worden afhankelijk van uw vooropgestelde budget.

Op vlak van bewegings- en voedingsadvies doen we beroep op een gespecialiseerd team. Dit vergemakkelijkt de samenwerking en de communicatie. Het begeleiden van groepen op alle niveaus en het opleiden van plaatselijk personeel maakt deel uit van ons takenpakket.

Geïnteresseerde personen  die inschrijven op onze nieuwsbrief krijgen wekelijks gratis  twee seizoensgebonden gezonde recepten  doorgestuurd. Dit voedingsadvies kan aangevuld worden met bewegingsadvies op maat.

Doelgroepen

De outdoormove toestellen munten uit door hun gebruiksgemak, toegankelijkheid, duurzaamheid en functioneel design. Wij staan garant voor kwaliteitsvolle fitnesstoestellen speciaal ontworpen voor intensief buitengebruik. Door de stevige constructies zijn de toestellen ideaal om op openbare plaatsen gebruikt te worden.

Zowel jongeren, volwassenen als senioren kunnen via deze toestellen het gehele spierstelsel activeren. Jong en oud verbeteren op deze manier volgens  hun eigen tempo en niveau hun gezondheidspeil.
Iedereen heeft nood aan beweging.
Zowel klein als groot heeft behoefte aan meer beweging. OutdoorMove ziet hier een belangrijke rol weggelegd voor openbare ruimtes. Buiten bewegen, buiten oefenen... Een uitdagend spel in de buitenlucht biedt een gezonde aanvulling op ons modern leven. Speelpleinen, parken en  openbare ruimtes zijn hiervoor het ideale terrein.

De aantrekkelijke en duurzame materialen, de leuke kleuren en de originele designs wekken de nieuwsgierigheid van jong en oud.  Op deze manier stimuleert Outdoorgym de mensen tot bewegen, het verbeteren van de motoriek en het trainen van de behendigheid.

Sociaal sporten en FUN beleven het kan!
Het gebruik van de outdoorMove tuin brengt ook voordeel op sociaal gebied. Verschillende toestellen zijn bruikbaar met twee tot drie personen. Een praatje doen tijdens de oefening is prettig, ontspannend en leidt de aandacht af . Op deze manier kunnen deelnemers op een minimum van tijd en binnen een beperkte ruimte hun eigen doelen bereiken.